Ritualul acreditat de Universal Life Church include certificatul religios certificat, certificatul emis de Asociația THE NEW PAGAN DAWN, taxe pe valoarea adăugată, taxe contabile, taxe de ofițer, taxe pentru documente legale și ceremonie.
Cei care doresc să efectueze acest ritual vor primi un certificat de susținere a mâinilor emis de ULC și unul emis de THE NEW PAGAN DAWN, însoțit de o husă de protecție neagră.
 

CE ESTE HANDFASTINGUL?

Handfastingul  este o practică tradițională care, în funcție de utilizarea termenului, poate corespunde unei  nunți neoficiate  (în care un cuplu se căsătorește fără un  ofițer , de obicei cu intenția de a trece ulterior la o a doua nuntă cu un ofițer), o  logodnă  (o logodnă în pe care un cuplu le-a promis oficial să se căsătorească și care poate fi rupt doar prin divorț) sau o  nuntă temporară (în care un cuplu își asumă un angajament de căsătorie temporar intenționat). Expresia se referă la depunerea rapidă a gajului prin  strângerea sau îmbinarea mâinilor .

Terminologia și practica sunt asociate în special cu popoarele germanice, inclusiv  engleza  și  nordica, precum și  gaelii scoțieni . Ca o formă de logodnă sau de nuntă neoficiată, a fost obișnuită prin  Anglia Tudor ; ca formă de căsătorie temporară, a fost practicată în Scoția secolului al XVII-lea și a fost reînviată în  neopaganism .

Uneori, termenul este folosit, de asemenea, sinonim cu „ nuntă ” sau „ căsătorie ” printre neopagani pentru a evita conotațiile religioase nepăgâne percepute asociate cu acești termeni. De asemenea, se folosește, aparent din punct de vedere istoric, pentru a se referi la o presupusă practică precreștină de legare sau înfășurare simbolică a mâinilor unui cuplu în timpul ceremoniei de nuntă.

Programeaza-ti un Handfasting