Ritualul acreditat de Universal Life Church include certificatul religios certificat, certificatul emis de Asociația THE NEW PAGAN DAWN, taxele pe valoarea adăugată, taxele contabile, taxele de ofițer, taxele pentru documentele legale și ceremonia și alte lucruri incluse în setul de hirotonire descris mai jos:
 

Detalii despre setul de ordonare

Unul dintre cele mai populare pachete de bază și populare pentru miniștri, acest pachet conține acreditările dvs. de ordonare legală ale ministerului (cunoscut și sub numele de licență de ministru), card de acreditare de mărime portofel, precum și alte câteva articole care se vând cel mai bine pentru a vă identifica ca ministru.

Acest pachet conține:

 • Acreditarea Ministerului
 • Licență portofel de ordonare
 • Clip negru și auriu pe insigna Clergy
 • Umeraș de parcare
 • Fereastra vehiculului se agață
 • Ministrul Parking Placard
 • Trei stiluri de autocolante

AVIZ DE DOCUMENT:

 • Vă rugăm să introduceți numai numele dvs. legal, toate titlurile vor fi eliminate.
 • Vă rugăm să verificați ortografia numelui dvs. așa cum va apărea pe documentele dvs. oficiale.
 • Dacă efectuați o nuntă, este posibil să vi se solicite să achiziționați și o Scrisoare oficială de bună calitate.
 • Nuntile din Nevada și New York City necesită un pachet special de stat, nu acest pachet.
Cei care doresc să efectueze acest ritual vor primi un Certificat de Minister și o Licență de Card de Minister emisă de ULC și una emisă de THE NEW PAGAN DAWN, o pentagramă sau altă pandantiv reprezentativ de tradiție păgână realizată din aur sau argint, un halat standard, însoțit de un negru. strat protector.
 

CE ESTE UN PREOT PAGAN?

Cei dintre voi care ați făcut parte din a doua Dedicare a mea anul trecut știți că unul dintre lucrurile pe care m-am simțit chemat să fiu este un preot. Și de mai bine de un an de atunci, m-am străduit să-mi dau seama exact ce înseamnă asta. Sunt într-un moment în care simt că acest lucru trebuie să fie principala mea prioritate spirituală.

Deci, ce înseamnă să fii preot păgân?  La ce m-am înscris? Ce trebuie să fac?

Primii noștri strămoși nu au avut preoți – fiecare persoană și-a plătit propriul tribut strămoșilor, spiritelor naturii și zeităților familiei, tribului și locației lor. În cele din urmă, pe măsură ce surplusurile agricole au dus la specializare, unii oameni s-au specializat în efectuarea riturilor religioase – primii preoți.

În unele cazuri, ei și-au păstrat cu atenție specializarea. Preoții egipteni gestionau templele, se îngrijeau de idoli și îndeplineau ritualurile zilnice și sezoniere. Numai preoții erau instruiți în mod corespunzător și suficient de curați pentru a face față zeilor – dacă doreai să te adresezi unui zeu, trebuia să treci prin preotul potrivit. Chiar și în biserica catolică modernă, dacă aveți nevoie de unele lucruri făcute (cum ar fi absolvirea de păcate), trebuie să faceți ca un preot să o facă pentru voi.

Reforma protestantă a adus conceptul de „preoția credinciosului” – ideea că fiecare persoană se poate adresa lui Dumnezeu direct, fără intermediar. Acest concept a fost preluat în renașterea păgână a secolelor XIX și XX. În prima carte Wiccan a umbrelor a lui Gerald Gardner, un nou inițiat este proclamat „Preoteasă și vrăjitoare” la încheierea  inițierii primului grad . Această idee este și mai puternică într-un cadru CUUPS, care este guvernat de procesul democratic și nu de o Mare Preoteasă sau de un Mare Preot.

În mod clar, în tradiția noastră păgână modernă, preoția nu este un titlu care trebuie revendicat sau un statut care trebuie atins, ci un rol care trebuie îndeplinit. Care este, deci, acel rol?

În primul rând, un preot (sau o preoteasă – voi folosi masculinul pentru că vorbesc în primul rând despre mine) este un slujitor al zeilor. Și dacă îi vei servi, trebuie să-i cunoști. Așadar  , prima datorie a unui preot este să petreci timp în comuniune cu zeitățile tale patronale .

Am fost destul de bun în legătură cu rugăciunile de seară din ultimul an, dar cred că vorbesc prea mult și nu ascult suficient. Trebuie să ascult mai mult, mai ales în această perioadă a anului, când vremea este atât de propice pentru a sta afară.

În ritualurile noastre vorbim despre zei ca pe oaspeții noștri cei mai onorați și îi invocăm în conformitate cu vechile legi ale ospitalității. O altă datorie a unui preot este de a face zeii să se simtă bineveniți și onorați  cu ofrande și laude.

Zeii noștri nu caută supunere, ci doar pentru o iubire și devotament onest. Isaac Bonewits  spune că zeii sunt ca niște rude bogate – dacă le vorbești regulat atunci când lucrurile merg bine, este mult mai probabil să te ajute când lucrurile merg prost.

Cred că aș putea să fac mult mai bine aici. Tind să vorbesc despre Zeiță și Dumnezeu la un nivel înalt, ceea ce este ușor de explicat oamenilor care provin dintr-un mediu tradițional monoteist. Dar în devoțiunile mele private nu există pur și simplu niciun motiv să nu vorbesc direct cu zeul și zeița care m-au chemat pe mine,  Cernunnos  și  Anu .

Funcțiile de mediere ale unui preot pot funcționa în ambele sensuri. Colegii noștri păgâni nu au nevoie ca noi să ne apropiem de zei pentru ei (de cele mai multe ori, oricum), dar zeii pot folosi cu siguranță ajutorul nostru pentru a aborda alți oameni. Nu vorbesc despre evanghelizare de tip creștin (prozelitismul este un nu-nu în aproape fiecare tradiție păgână modernă) atât cât să îți poți  articula credința  și  să-ți spui poveștile sacre  într-un cadru adecvat.

Cred că fac o treabă corectă de a-mi articula credința atunci când mi se cere, dar nu m-am gândit prea mult la poveștile sacre. O parte din asta se datorează faptului că zeul și zeița care m-au chemat sunt atât de bătrâni încât practic nu există povești despre ele existente astăzi. Dar există și alte povești care ilustrează aceleași principii și eu pot oricând să le scriu pe ale mele. Trebuie să lucrez la povești sacre.

În cele din urmă,  preoții slujesc unei comunități . Nu pentru a-l domni ca în alte tradiții de credință, ci pentru a-i ajuta pe alții pe același drum. Lucrez într-un rol de conducere alături de CUUPS, făcând tot posibilul pentru a contribui acolo unde pot și să mă asigur că trenurile circulă la timp. Cred că asta este tot ceea ce este adecvat într-un cadru CUUPS, deși alții s-ar putea să nu fie de acord.

IMPORTANT:

Vă rugăm să specificați la [email protected] MĂSURA ALEGERE PENTRU ROBA DUMNEAVOASTRĂ ȘI ID-UL COMANDĂ ȘI NUMELE DUMNEAVOASTRĂ.

Programeaza-ti hirotonirea