Ritualul acreditat de Universal Life Church include certificatul religios certificat, certificatul emis de Asociația THE NEW PAGAN DAWN, taxe pe valoarea adăugată, taxe contabile, taxe de ofițer, taxe pentru documente legale și ceremonie.
 
Cei care doresc să efectueze acest ritual vor primi un Certificat de Dedicație emis de ULC și unul emis de THE NEW PAGAN DAWN, însoțit de o husă de protecție neagră.
 

CE ESTE DEDICAREA?

Pentru destul de multe  Vrăjitoare , studierea sau lucrul într-o tradiție formală sau alt tip de grup nu este doar în cărți. Poate că nu există niciunul în zonă sau, dacă există, nu este un meci bun în ceea ce privește personalitatea sau accesibilitatea. Așadar, ei merg pe o   cale solitară , învățând din cărți și experiențe personale. Nu este absolut nimic în neregulă cu această abordare!

Totuși, a descoperi vrăjitoria pe cont propriu poate duce uneori la un sentiment de lipsă de „oficialitate”. Există un sentiment de validare care vine odată cu obținerea titlului de „vrăjitoare” prin instruire formală și recunoașterea ca atare de către alți practicieni. Dar, în realitate, singura persoană care te poate face cu adevărat vrăjitoare ești tu.

O modalitate de a insufla acest sentiment de a fi în voi este să efectuați un ritual de dăruire. Cuvântul dedicat provine din latinescul  dedicat , care înseamnă „devotat, consacrat”. Deci, puteți privi acest ritual ca marcând devotamentul dvs. pentru a urma această cale – o transformare a sinelui și a spiritului.

Un rit de dăruire este un jurământ pe care ți-l faci pentru tine. Nu trebuie să implice pe nimeni altcineva, fie că sunt zei, spirite sau oameni. Cu toate acestea, îi puteți numi ca martori la ritualul vostru.

Programati-va o dedicare